اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

نتانیاهو:باید مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شد

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی یکشنبه شب در ادامه فضاسازی علیه برنامه هسته ای ایران بار دیگر ادعا کرد: باید مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 05
کد خبر: ۱۷۵۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر  نتانیاهو این سخنان را در دیدار با "ادوار هگر" نخست وزیر اسلواکی مطرح کرده است.

دفتر نتانیاهو با اعلام این خبر افزود که نخست وزیر رژیم صهیونیستی که با فشارهای متعدد روبه روست، با هگر درباره همکاری دوجانبه و موضوعات منطقه‌ای گفت وگو کرد.

از دیگر موضوعات این دیدار، فرصت توسعه گسترده عادی سازی روابط با رژیم نامشروع اسرائیل پس از توافق موسوم به "آبراهام" اعلام شده است.

ایلی کوهن وزیر امورخارجه رژیم صهیونیستی نیز در این راستا ادعا کرد: در دیدار امروز با نخست وزیر اسلواکی درباره ایران مواضع مشترک داشتیم.

این مقام صهیونیست ادعا کرد: در این دیدار در مورد تشدید مواضع علیه ایران و تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران گفت وگو کردیم.

کوهن افزود: امیدوارم که سفارت اسلواکی بزودی در قدس افتتاح شود.

دست و پا زدن مقامات صهیونیست برای القای ایران هراسی و جلوگیری از احیای مذاکرات برجام و گفت وگوهای سازنده‌ای است که اخیرا در سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در سفر به ایران شکل گرفته است.

این اظهارات ضد ایرانی درحالی مطرح می شود که گروسی یک روز پیش در کنفرانس مطبوعاتی با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: آماده هستیم که کار را با ایران به پیش ببریم.

وی افزود: مذاکرات احیای برجام در دستور کار قرار دارد و ادامه می یابد؛ کاری که ما انجام می دهیم و توافق خوبی که قرار است به آن برسیم، به احیای برجام کمک خواهد کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار